Sport dating for sporty people!

SportDating.org

Registrer deg for å kunne ta kontakt med sportdating.org andre medlemmer!

Fødselsdato:
Favorittsport:

Interesser:

Mente du user@domain.com ×

Alle som oppretter en konto vil motta notifikasjoner per e-post

USA > Endre land
f. eks. Ashburn

Jeg er over 18 år. Ved å klikke på denne knappen bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt generelle vilkår og betingelser, personvern og regler om cookies.

Når det kommer til dating er felles interesser som for eksempel sport og fritid kanskje det aller viktigste for at et forhold skal lykkes over tid. Det sier seg dermed selv at en maratonløper og en sofagris neppe får et langt og lykkelig liv sammen, kanskje i dobbel forstand :-)

På SportDating.org finner du andre likesinnede som elsker den samme aktive og sunne livsstilen som du selv elsker. Dersom du selv mener du hører til i den "sporty" delen av befolkningen har du et glimrende utgangspunkt for å finne en partner på dette møtestedet.

Har du andre spesielle interesser så har vi også et tilbud til deg. Tenner du på uniformer så kan du forsøke uniformdate.net. Eller dersom tilhører du kanskje dem som sliter med noen kilo ekstra så er XXLdating.com kanskje stedet for deg. Vi har heller ikke glemt deg som er litt oppe i årene. Du kan gjerne ta en titt på seniordating.be.

Sport dating medlemmer

ShuoYang1989
Alder: 28
USA, Austin
Vince_angel
Alder: 30
Canada, Quebec
SweetMaddie
Alder: 27
USA, Castro Valley
golfandsee
Alder: 47
USA, Orlando
button271
Alder: 21
USA, Green Bay
talbotsi
Alder: 45
Canada, Montreal-Nord
SpryGirl
Alder: 48
USA, Philadelphia
gracielee320
Alder: 22
USA, Benton Harbor