Sport dating for sporty people!

SportDating.org

Registrer deg for å kunne ta kontakt med sportdating.org andre medlemmer!

Fødselsdato:
Favorittsport:

Interesser:

Mente du user@domain.com ×

Alle som oppretter en konto vil motta notifikasjoner per e-post

USA > Endre land
f. eks. Ashburn

Jeg er over 18 år. Ved å klikke på denne knappen bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt generelle vilkår og betingelser, personvern og regler om cookies.

Når det kommer til dating er felles interesser som for eksempel sport og fritid kanskje det aller viktigste for at et forhold skal lykkes over tid. Det sier seg dermed selv at en maratonløper og en sofagris neppe får et langt og lykkelig liv sammen, kanskje i dobbel forstand :-)

På SportDating.org finner du andre likesinnede som elsker den samme aktive og sunne livsstilen som du selv elsker. Dersom du selv mener du hører til i den "sporty" delen av befolkningen har du et glimrende utgangspunkt for å finne en partner på dette møtestedet.

Har du andre spesielle interesser så har vi også et tilbud til deg. Tenner du på uniformer så kan du forsøke uniformdate.net. Eller dersom tilhører du kanskje dem som sliter med noen kilo ekstra så er XXLdating.com kanskje stedet for deg. Vi har heller ikke glemt deg som er litt oppe i årene. Du kan gjerne ta en titt på seniordating.be.

Sport dating medlemmer

gpop1
Alder: 64
USA, Chesterfield
Loves Older Women
Alder: 28
USA, Lockport
ShellyATL
Alder: 31
USA, Atlanta, Cobb
princess96763
Alder: 35
USA, Lahaina
DariusNY
Alder: 45
USA, Copiague
hannah kim
Alder: 35
USA, New York
jet1628
Alder: 37
USA, North Arlington
MzDrew
Alder: 40
USA, Rome